Simo Passin Uniikkipuukot 


Puukonvalmistusta perinteisillä menetelmillä käsityönä. Sivuilla olevat kuvat puukoista ovat esimerkkejä mitä kaikkea valikoimiimme kuuluu ja kuvissa esiintyvät puukot eivät kaikki ole enää saatavilla. Valmistamme puukkoja kuitenkin kokoajan lisää vanhojen mallien mukaan ja samalla syntyy myös uusia ideoita. Uusimmat mallit löytyvät esimerkiksi messuilta (alla aikatauluja) tai vaikkapa pajassa vierailemalla ja näissä kaikki puukot ovat myös myynnissä.

 

Sorkoupotettu uniikkipuukko:

  • Terä 12 cm käsintaottua hiiliterästä (Puronvarsi) ja terissä koristekaiverruksia jotka vapaallakädellä- tai koneella kaiverrettuja.
  • Tuohikahva, joka valmistettu latomalla tuohilappoja päällekkäin ja raitoina väleissä messinki tai värilappoja sekä koristeena messinkinauloja.
  • Messinkiheloituksella

 Tuppi:


 

  •  Läpivärjättyä lehmännahkaa
  •  Messinkiheloituksin
  •  Tikkelikaiverruksin
  •  Käsin vuoltu puulesta

Suomi 100 v juhlapuukko

Suomi puukossa teränä 130 mm ruostumaton hiiliteräs (Lauri). Kahva siniseksi petsattua visaa. Etupuolella kaiverrettu Suomi lippu kuvio ja kahvan takana kaiverrettu leijonakuvio. Kuviot ovat prompsatut hopea prompsilla lakattuun kahvaan. 

Puukot ovat numeroituja ja sarjan enemmiäskoko on 100 kpl. Sarjanumero kaiverretaan terään ja se on mahdollista valita itse sillä hetkellä vapaana olevista numeroista.

Tuppi mustaksi värjättyä lehmännahkaa. Tuppi heloitettu uushopea kimmellä johon on kaiverrettu ornamentti kuvio. Tupen sisällä käsin vuoltu puulesta.

Puukon hinta 350€ (ilman taustalevyä).

Lisää kuvia yksityiskohdista kuvagalleriassa.


        


Uniikkipuukkojen oma helavyömalli. Helojen muotti tehty vanhaa helavyömallia mukaillen. Solki suunniteltu kokonaan uusiksi jossa myös yhdistetty vanhaa ja uutta henkeä ja kuvioita. Vyöt kasataan käsin asiakaan mittojen mukaan. Helojen välit voi myös suunnitella oman näköiseksi. Vyön hinta 400€ ja mahdollista ostaa lisäksi puukko ja/tai itsetehty säilytyskotelo. Tiedustelut vöistä Teemu Passilta. Lisää kuvia galleriassa.Puukkoja esillä seuraavissa tapahtumissa:

Tällä hetkellä ei merkintöjä.Linkit:

www.puukkoseura.fi

www.puukkofestivaalit.fi


www.puukkosivut.net

www.puukko.info

www.visaseura.fi

 

Yhteydenottolomake